Manifestari Generale ale Candidozei

Manifestări generale, uşor de confundat cu alte afecţiuni:

  • contaminarea sistemului nervos cu candida poate prezenta cazuri de autism, miastenie, schizofrenie, depresie, anxietate, migrene, insomnii, fibromialgie, oboseală cronică, scăderea memoriei, senzaţie de cap greu, dureri şi boli fără găsirea cauzei.
  • după consumul anumitor alimente survin dureri abdominale, indigestie, greaţă, diaree ori constipaţie. Limba este foarte încărcată, apar manifestări de balonare, stări de vomă. Gura este foarte uscată, se simt dureri la înghiţit, apar afte, simptome de gingii inflamate, otită.
  • infecţii genito-urinare repetate, cistite, usturimi vaginale, tulburări de dinamică sexuală, prostatită, probleme la uter, ovare, testicule, tulburări de ciclu, menstruaţii abundente, sterilitate, bartolinite.
  • manifestări cutanate, prurit, eczemă, seboree, urticarie, psoriazis, acnee, vitiligo, micozele la unghii.
  • probleme tiroidiene, ale glandelor suprarenale, pancreas, diabet, digestie defectuoasă, hepatită.

Din cele 10 milioane de noi cazuri de apariţie de cancer în fiecare an, mai mult de o treime sunt puse în relaţie cu fumatul şi cu infecţiile cu ciuperci. Prezenţa candidei în sânge pune în evidenţă invadarea, metastazarea cancerului în organism. Studii relativ recente au arătat că bolnavii aflaţi în fază de cancer terminal au sângele năpădit de asemenea infecţii.

*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre infecții micotice sau alte afecțiuni/boli. Rezultatele prezentate pe site diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul, de aceea dvs puteți obține rezultate diferite. Vă rugăm înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.