50% Complet

Completează astăzi formularul de mai jos, rezervă ghidul Tratamente Candida Demonstrate pe 9580 de români și primiți GRATUIT alte 3 Bonusuri:

  • CARTEA BONUS #1 – Alimente de Consumat și de Evitat în Dieta împotriva Candidozei: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise pentru bolnavii de candida. Cu ajutorul rețetelor din acestui ghid reuşeşti să-ţi micşorezi candidoza, să reduci colesterolul sau să slăbești, şi în acelaşi timp să-ți satisfaci pofta de dulce, sărat, porc, vită, înghețată, papanași, etc…
  • CARTEA BONUS #2 – Greșeli care duc candidoza la complicații: Ştiai că aproape orice infecție, inclusiv candida, poate fi eliminată din corp prin metode naturiste, rapide şi care înlocuiesc complet medicamentele? Descoperă secretele nespuse ale candidozei şi ce legătura au acestea cu vaginita și alte afecțiuni periculoase…
  • CARTEA BONUS #3 - Surpriză

Compeltează formularul de mai jos pentru a rezerva un exemplar! Prețul pachetului complet este de doar 69 lei – Ofertă disponibilă astăzi

Rezervă un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Cum veți fi peste 4 săptămâni?

Prof. Dr. B Mihaela

Încă o să suferiți de candida? Organele genitale și alte părți ale corpului dvs vor fi iritate, înroșite și dureroase? Sau poate suferiți de candidoză orală, de iritabilitate, dureri de cap sau aveți alergii la mâncare?

Veți suferi în continuare de vedere încețoșată, dureri musculare, probleme digestive, vă veți simți obosit tot timpul?

Sau… alegeți o viață extrem de activă, fără candida, fără vreo alergie, fără probleme digestive, fără infecții ale pielii ori dureri de cap*… bucurându-vă de vitalitate, energie reînnoită și sănătate, trăind fără inhibiții, fără oboseală și fără vreun simptom restrictiv al candidozei? Alegerea vă aparține…

Dacă sunteți interesat de aflarea adevărului despre cum tratezi candida, răsfoiți cartea Tratamente Candida Demonstrate pe 9850 de români.

Pentru sănătatea dvs!

Cristina Albu

Timp de 3 ani m-am chinuit să scap de candida…*


“Timp de 3 ani m-am chinuit să scap de candida, am urmat tot felul de tratamente lungi dar nimic, după 2-3 zile de la terminarea tratamentului îmi reaparea. Mi-a mâncat viața, sunt căsătorită, deci nu am avut nici relații sexuale cu mai mulți bărbați, tot timpul am avut grijă de igiena vaginală, samd…

După 3 ani de tratamente, jenă și nervi am dat peste un articol pe internet, care prezenta cartea “Tratamente Candida Demonstrate pe 9580 de români” din perspectiva unei paciente care s-a tratat. A fost poate cel mai bun lucru care mi s-a întamplat în ultimii 3 ani.

Metodele de tratare a candidozei au funcționat din primele 24 de ore, iar rezultatele fiind cele așteptate de orice pacient, candidoza pare că s-a șters cu buretele. Recomand aceasta carte, oricui se confruntă cu această infecție nemernică! Vă multumesc, o zi bună!”

Cristina Albu
Sales Manager, București
Bogdan Zaharia

La două luni de la începerea tratamentului candidza a dispărut!*


Și eu am avut candidoză, de fapt niște spori micotici pentru care doctorul specialist care m-a consultat, mi-a dat un tratament. În urma tratamentului candidoza nu s-a vindecat, scurgerea neplăcută a rămas. Am urmat din nou tratamentul, doctorul mi-a dat în plus să iau M******* tablete, dar candidoza a persistat.

Am început să mă documentez despre această infecție, astfel am găsit ghidul dvs, l-am citit și am aplicat cele învățate. La început am fost descurajat, nu observam nici o îmbunătățire, dar după o săptămână infecția a început să se retragă, ca la mai puțin de două luni de la începerea tratamentului candidoza să se curețe!

Bogdan Zaharia
Distribuitor, jud. Dâmbovița

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

DrCandida.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre infecții micotice sau alte afecțiuni/boli.