Despre DrCandida.ro

Candida este una dintre cele mai obişnuite infecţii gastrointestinale şi apare în urma proliferării în exces a unei ciuperci asemănătoare cu un ferment, numită Candida albicans, a cărei denumire înseamnă “inocent şi alb”, sugerând ceva delicat şi pur.

În realitate însă, Candida albicans este o specie de fungi care se înmulţeşte, migrează şi eliberează toxine, chinuindu-ne cu nenumărate simptome neplăcute, cum ar fi problemele intestinale, alergiile, disfuncţiile hormonale, afecţiunile cutanate, durerile articulare şi musculare, aftele, tulburările emoţionale etc., dintre care multe sunt asociate cu alte boli şi sunt adesea diagnosticate greşit.

Persoanele infectate cu acest microb văd adesea Candida ca pe un duşman împotriva căruia trebuie să poarte un război lung şi hotărât, însă singura cale sigură spre victorie este să îi înţelegem tacticile şi să pornim împotriva sa o ofensivă cu toate armele (mai ales cele naturiste), detalii despre soluții de tratare completă, descoperiți în ghidul “Tratamente Candida, Demonstrate pe 9580 de români”.

De cele mai multe ori, tocmai noi suntem cei care creăm singuri această situaţie extrem de supărătoare. Mâncăm mult zahăr, care încurajează fermentarea, luăm multe antibiotice după ureche (care reprezintă o ameninţare la adresa sănătăţii), care reduc numărul bacteriilor prietenoase şi creează mai mult spaţiu în intestine pentru microbii patogeni, mergem la sală şi ne injectăm fel şi fel de medicamente steroidiene şi luăm tot felul de tratamente hormonale care ne slăbesc sistemul imunitar, astfel încât acesta nu mai are puterea să lupte cu agenţii patogeni şi, încă din fragedă pruncie, suntem expuşi unui dezechilibru major al florei intestinale, tocmai din cauza prafurilor care se transformă instant în lapte şi care ne perturbă activitatea normală din intestine.

Scopul principal al siteului DrCandida.ro, este sa va informeze corect asupra candidozei, și sa va ajute sa va imbunatatiti starea de sanatate, dar DrCandida.ro nu vrea sa inlocuiasca sfatul unui medic specialist.

email. office@drcandida.ro

Cristina Albu

Timp de 3 ani m-am chinuit să scap de candida…*


“Timp de 3 ani m-am chinuit să scap de candida, am urmat tot felul de tratamente, dar după 2-3 zile de la terminarea acestora, candidoza îmi reaparea. Mi-a mâncat viața, tot timpul am grijă de igiena vaginală, și totuși candidoza revine…

După 3 ani de tratamente, jenă și nervi am dat peste un articol pe internet, care prezenta cartea “Tratamente Candida Demonstrate pe 9580 de români” din perspectiva unei paciente care s-a tratat.

Metodele de tratare a candidozei au funcționat din primele 2 zile, iar candidoza pare că s-a șters cu buretele. Trecând mai bine de 10 luni fără să revină, mi-am făcut curajul să  recomand această carte, oricui se confruntă cu această infecție murdară! Vă multumesc, o zi bună!”

Cristina Albu
Proprietar restaurant, București
Bogdana Zaharia

La 4 zile de la începerea tratamentului candidza a dispărut!*


Și eu am avut candidoză, de fapt niște spori micotici pentru care doctorul specialist care m-a consultat, mi-a dat un tratament. În urma tratamentului candidoza nu s-a vindecat, scurgerea neplăcută a rămas. Am urmat din nou tratamentul, doctorul mi-a dat în plus să iau M******* tablete, dar candidoza a persistat.

Am început să mă documentez despre această infecție, astfel am găsit ghidul dvs, l-am citit și am aplicat cele învățate. La început am fost descurajat, nu observam nici o îmbunătățire, dar după o săptămână infecția a început să se retragă, ca la mai puțin de 4 zile de la începerea tratamentului candidoza să se curețe!

Bogdana Zaharia
Area Sales Manager, jud. Cluj

*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre infecții micotice sau alte afecțiuni/boli. Rezultatele prezentate pe site diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul, de aceea dvs puteți obține rezultate diferite. Vă rugăm înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.

Copyright © 2016-2018 · DrCandida.ro - Materiale inregistrate ORDA· Toate drepturile rezervate