50% Complet

Completează formularul de mai jos, comandă ghidul Tratamente Candida Demonstrate pe 9580 de români și primești GRATUIT 3 cărți în format PDF (pe suport USB Stick):

  • CARTEA BONUS #1 – Alimente de Consumat și de Evitat în Dieta împotriva Candidozei: reţete culinare şi sfaturi despre alimente, ingrediente şi preparate indicate/interzise pentru candida. Cu ajutorul rețetelor reduci semnificativ candidoza și efectele ei, îți micșorezi colesterolul și chiar slăbești. Totodată îți satisfaci pofta de dulce, sărat, porc, vită, înghețată, papanași, etc…
  • CARTEA BONUS #2 – Greșeli care duc la complicații ale candidozei: Ştiai că aproape orice infecție, inclusiv candida, poate fi eliminată din corp prin metode naturiste, rapide şi care înlocuiesc complet medicamentele? Descoperă secretele nespuse ale candidozei şi ce legătura au acestea cu vaginita și alte afecțiuni periculoase…
  • CARTEA BONUS #3 - Surpriză

Completează formularul de mai jos pentru a comanda un exemplar! Prețul pachetului complet este de 99 lei 89 lei – Ofertă disponibilă astăzi

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Cum veți fi peste 4 săptămâni?

Prof. Dr. B Mihaela

Dacă nu acționați acum, organele genitale și alte părți ale corpului dvs vor fi în continuare iritate, înroșite și dureroase? Sau dacă suferiți de candidoză orală, iritabilitatea și dureri de cap nu vor dispărea de la sine!

Sau… acum poți alegeți o viață activă, fără candida, fără vreo alergie, fără probleme digestive, fără infecții ale pielii ori dureri de cap*… bucurându-vă de vitalitate, energie și sănătate, trăind fără inhibiții, fără oboseală și fără vreun simptom restrictiv al candidozei? Alegerea vă aparține…

Dacă sunteți interesat de aflarea adevărului despre cum tratezi candida, aplicați tratamentele din cartea Tratamente Candida Demonstrate pe 9850 de români.

Pentru sănătatea dvs!

Cristina Albu

Timp de 3 ani m-am chinuit să scap de candida…*


“Timp de 3 ani m-am chinuit să scap de candida, am urmat tot felul de tratamente, dar după 2-3 zile de la terminarea acestora, candidoza îmi reaparea. Mi-a mâncat viața, tot timpul am grijă de igiena vaginală, și totuși candidoza revine…

După 3 ani de tratamente, jenă și nervi am dat peste un articol pe internet, care prezenta cartea “Tratamente Candida Demonstrate pe 9580 de români” din perspectiva unei paciente care s-a tratat.

Metodele de tratare a candidozei au funcționat din primele 2 zile, iar candidoza pare că s-a șters cu buretele. Trecând mai bine de 10 luni fără să revină, mi-am făcut curajul să  recomand această carte, oricui se confruntă cu această infecție murdară! Vă multumesc, o zi bună!”

Cristina Albu
Propriera restaurant, București
Bogdana Zaharia

La 4 zile de la începerea tratamentului candidza a dispărut!*


Și eu am avut candidoză, de fapt niște spori micotici pentru care doctorul specialist care m-a consultat, mi-a dat un tratament. În urma tratamentului candidoza nu s-a vindecat, scurgerea neplăcută a rămas. Am urmat din nou tratamentul, doctorul mi-a dat în plus să iau M******* tablete, dar candidoza a persistat.

Am început să mă documentez despre această infecție, astfel am găsit ghidul dvs, l-am citit și am aplicat cele învățate. La început am fost descurajat, nu observam nici o îmbunătățire, dar după o săptămână infecția a început să se retragă, ca la mai puțin de 4 zile de la începerea tratamentului candidoza să se curețe!

Bogdana Zaharia
Area Sales Manager, jud. Cluj

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30

*DISCLAIMER: Informațiile de pe acest site, sau din materialele prezentate/promovate pe site nu vor să înlocuiască sfaturile unui medic specialist. Recomandăm cu tărie consultarea unui medic specialist înainte de a lua orice decizie cu privire la sănătatea dvs, indiferent că este vorba despre infecții micotice sau alte afecțiuni/boli.